|
Teraz jest 18 maja 2012, 20:58
|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
meritums
|
Tytuł: Brak ubezpieczenia Napisane: 08 gru 2009, 20:44 |
|
|
|
Na swoim przykładzie moge powiedzieć, że jednym z większych zaniechań , przy zakładaniu czy też prowadzeniu firmy jest brak dobrej polisy ubezpieczeniowej, dwa razy mój lokal to odczuł i moja firma zanim naprawiłem to zaniedbanie.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Shades
|
Tytuł: Re: Brak ubezpieczenia Napisane: 12 gru 2009, 17:15 |
|
|
|
Mógłbyś mi bardziej przybliżyć ten temat? Ile kosztuje "realnie" dobra polisa dla małej firmy, w której pracuje 8 osób? Aha byłbym zapominał jeśli możesz to napisz mi czy posiadasz obecnie taką polisę może wiesz na co zwrócić tutaj uwagę i na co uważać? Nie chciałbym popełnić jakiegoś błędu a zainteresował mnie ten temat.
_________________ http://bankierzy.blox.pl/html
|
|
| Góra |
|
 |
|
meritums
|
Tytuł: Re: Brak ubezpieczenia Napisane: 18 gru 2009, 12:34 |
|
|
|
W tej chwili wybrałbym tą nowa ofertę pzu dla firm, duży wybór pakietów różnych i pomoc doraźna fachowców w razie nieszcześliwych zdarzeń, na ich stronie wszystko jest dokładnie opisane.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Manolo
|
Tytuł: Re: Brak ubezpieczenia Napisane: 12 sty 2010, 17:11 |
|
|
|
Fakt kto nie przerobi tego na własnej skórze ten nie doceni ubezpieczenia i jego wagi. Ale cóż człowiek uczy się na błędach, najlepiej gdyby były to błędy cudze.
_________________ http://najkredyt.blox.pl/html
|
|
| Góra |
|
 |
|
meritums
|
Tytuł: Re: Brak ubezpieczenia Napisane: 20 sty 2010, 13:07 |
|
|
|
Rozmawiałem z włascicielami firm , które skorzystały w różnych sytuacjach z tego assistanca i mówia , że sprawdza to się dobrze, bardzo praktyczna i pomocna opcja.
|
|
| Góra |
|
 |
|
grelka32
|
Tytuł: Re: Brak ubezpieczenia Napisane: 27 paź 2011, 18:18 |
|
|
|
Prowadzenie firmy bez ubezpieczenia to jak jazda bez trzymanki,a o szczególach ubezpieczenia trzeba rozmawiac indywidualnie i najlepiej z kilkoma tow. ubezp.aby porównać oferty.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|