|
Teraz jest 18 maja 2012, 22:16
|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
milhels
|
Tytuł: Kredyt hipoteczny? Napisane: 15 kwi 2010, 22:00 |
|
|
|
Czy ktoś z Was posiada kredyt hipoteczny? Jeśli tak to w jakim banku? Jakie wrażenie na Was wywarł? Może macie jakiś godny polecenia?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Janek
|
Tytuł: Re: Kredyt hipoteczny? Napisane: 18 kwi 2010, 22:46 |
|
|
|
z doświadczenia wiem, że kredyt hipoteczny to tylko w walucie, w której zarabiasz. W porównaniu z kredytami gotówkowymi to bardzo dobra forma zadłużania się..
|
|
| Góra |
|
 |
|
Fokus
|
Tytuł: Re: Kredyt hipoteczny? Napisane: 14 lis 2010, 09:26 |
|
|
|
Kredyty walutowe cechuje niże oprocentowanie niż kredytów w złotówkach ale ryzyko zmian kursowych jest znaczne.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Luke85
|
Tytuł: Re: Kredyt hipoteczny? Napisane: 01 gru 2010, 19:25 |
|
|
|
Czy doszły was może słuchy o portalu eBroker? Bo słyszałem, że można sobie tutaj porównywać kredyty i wybrać ten, który jest najbardziej korzystny.
|
|
| Góra |
|
 |
|
basia555
|
Tytuł: Re: Kredyt hipoteczny? Napisane: 09 kwi 2011, 22:01 |
|
|
przy braniu kredytu polecam aukcje- Otwierając swoją aukcję podajesz informacje na temat poszukiwanego produktu finansowego (np. kredytu hipotecznego). Twoja aukcja jest zaproszeniem, które kierujesz do banków: szukam kredytu – czekam na oferty. Na podstawie określonych przez Ciebie parametrów (kwota kredytu, ilość rat, itp.), banki uczestniczące w serwisie będą składały Ci swoje propozycje. W aukcjach uczestniczą największe banki w Polsce. http://pozyczka.oni.cc
|
|
| Góra |
|
 |
|
tomeko
|
Tytuł: Re: Kredyt hipoteczny? Napisane: 17 maja 2011, 10:29 |
|
|
Najrozsądniej jest samemu pochodzić po bankach i sprawdzić jakie mają oferty. Jak nie macie jednak na to czasu lub ochoty nie głupim rozwiązaniem będzie kontakt z dobrym doradcą kredytowym. Ja swój kredyt załatwiałem za pośrednictwem doradców z portalu http://www.finansosfera.pl/ i muszę powiedzieć, że wszystko poszło w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam i życzę powodzenia!!
|
|
| Góra |
|
 |
|
megi12
|
Tytuł: Re: Kredyt hipoteczny? Napisane: 02 cze 2011, 23:40 |
|
|
Kredyt mieszkaniowy Expander •bezpłatne porównanie ofert z 24 banków •dowolny czas spłaty kredytu, nawet do 50 lat •kredyty hipoteczne z niską ratą •kredytowanie nawet do 110% wartości inwestycji Skorzystaj z pomocy doradców Expandera i porównaj kredyty mieszkaniowe z aż 24 banków. Dzięki temu z pewnością wybierzesz najtańszy kredyt, który będzie idealnie dopasowany do Twoich potrzeb i możliwości. Korzystając z bezpłatnych usług doradcy szybko i bez problemu załatwisz wszystkie niezbędne formalności potrzebne do uzyskania najlepszego kredytu mieszkaniowego. http://m_finanse.systempartnerski.pl/ex ... niowy.html
|
|
| Góra |
|
 |
|
pasek
|
Tytuł: Re: Kredyt hipoteczny? Napisane: 23 sie 2011, 12:35 |
|
|
|
| Góra |
|
 |
|
kahuna
|
Tytuł: Re: Kredyt hipoteczny? Napisane: 24 sie 2011, 09:59 |
|
|
 Książka w maksymalnie przejrzystej formie podaje sposób na uzyskiwanie dodatkowego dochodu w inwestycje walutowe. Sprawdziłem sposób w koncie demo i rzeczywiście działa - mój zwrot z inwestycji to 2% za 1 miesiąc. Brakuje mi w książce trochę bardziej dokładnej informacji na temat ryzyka i bezpieczeństwa takich operacji, ale autor przedstawia swą strategię w sposób przystępny i zrozumiały dla każdego. Jeszcze dotąd nie natrafiłem na książkę, która pokazywałaby tak przejrzyście sposób na zminimalizowanie swoich wydatków na kredyt czy też wprost na pomnażanie swoich pieniędzy. Posługując się tym e-bookiem można krok po kroku, bez zbędnych stresów, poznać mechanizm zarabiania na różnicy w oprocentowaniu różnych walut. A wcześniej można przećwiczyć to "na sucho". To niezwykle pomocne szczególnie początkującym. Znając jej treść - cena książki zwróci się z nawiązką. Książkę polecam wszystkim początkującym inwestorom. Link: http://najtanszy-kredyt.pl
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|