|
Teraz jest 18 maja 2012, 22:20
|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
activer
|
Tytuł: Leasing w Santander na Land Rovera Napisane: 19 paź 2009, 21:49 |
|
|
|
Hej, planuje zakup terenówki land rover w leasingu, trafiłem na reklamę nowego leasingu w Santander o stałym oprocentowaniu przez okres trwania leasingu. Dajcie proszę znać czy już ktoś z Was korzystał z tego leasingu i na co mam zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy.
|
|
| Góra |
|
 |
|
OLO
|
Tytuł: Re: Leasing w Santander na Land Rovera Napisane: 20 paź 2009, 20:53 |
|
|
|
|
Hej. Kilka dni temu zakupiłem do swojej firmy Defendera. Skorzystałem z usług Santandera i jestem bardzo zadowolony. Od momentu przekazania swoich dokumentów do momentu wydania mi samochodu minęło tylko 7 dni. Szybko działają. Przy podpisaniu umowy dokładnie ustal kiedy chcesz płacić faktury. Ja źle zrozumiałem się z pracownikiem banku i musiałem zmienić harmonogram spłaty. W każdym razie nie było z tym większego problemu. Tyle, że straciłem trochę czasu.
|
|
| Góra |
|
 |
|
jorhe
|
Tytuł: Re: Leasing w Santander na Land Rovera Napisane: 21 paź 2009, 01:36 |
|
|
|
|
A powiedzcie mnie czy mogliście odliczyć sobie 22% Vatu od tego samochodu? Bo one są z kratką jeśli się nie mylę. Jak wyglądają przepisy w tej kwestii? Czy coś się zmieniło?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Gość
|
Tytuł: Re: Leasing w Santander na Land Rovera Napisane: 23 paź 2009, 23:17 |
|
|
|
|
[quote="jorhe"]A powiedzcie mnie czy mogliście odliczyć sobie 22% Vatu od tego samochodu? Bo one są z kratką jeśli się nie mylę. Jak wyglądają przepisy w tej kwestii? Czy coś się zmieniło?[/quote] tak jak najbardziej. Odliczasz 22% i pieniądze zostawiasz w swojej kieszeni. Na nasze szczęscie rząd poszedł po rozum do głowy i nie zablokował tych odliczeń. Uwazam, że mocno to osłabiłoby gospodarkę.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Marcin
|
Tytuł: Re: Leasing w Santander na Land Rovera Napisane: 24 paź 2009, 15:22 |
|
 |
| Site Admin |