|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
dorota123
|
Tytuł: Czego firma potrzebuje? Napisane: 07 cze 2010, 13:53 |
|
|
|
Witajcie Mam takie śmieszne pytanie - czego firma potrzebuje. Mam firmę i okazało się, że potrzebuję pieczątki, a potem, że jednak to nie. NO doszłam do tego, że według przepisów to zależy tylko ode mnie - powiedzieli mi w sklepie, jak zamawiałam pieczątkę (niesamowitą szklaną na amb.net.pl jakby ktoś chciał) to mnie oświecili. ALE podobno takich nieokreślonych drobiazgów do firmy jest masa i pewnie niektóre okażą się bardzo ważne więc jak ktoś je zna to wielkie dzięki, bo może dzięki temu zaoszczędzę sobie zmartwień ewentualnych.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Radeon003
|
Tytuł: Re: Czego firma potrzebuje? Napisane: 07 cze 2010, 21:36 |
|
|
|
Pieczątki obowiązkiem? Heh, myślałem że kto chce może je zakupić. No temat chyba nie jest o pieczątkach. Myślę że gł. potrzebuje dobrych pracowników i dobrej reklamy. Czy to w prasie czy na autobusie, obojętnie gdzie, ważne aby była korzystna.
_________________ www.planetarnia.pl
|
|
| Góra |
|
 |
|
Szefunio
|
Tytuł: Re: Czego firma potrzebuje? Napisane: 08 cze 2010, 13:47 |
|
|
Sorry, ale jeżeli otwierasz firmę to powinnaś zrobić rozeznanie co jest Ci potrzebne, bo Twoje obawy trochę mnie przeraziły. Z ciekawości muszę spytać, jaka branża? Przed założeniem działalności powinnaś zrobić biznes plan, rozeznanie rynku, zdobyć środki finansowe. Jeżeli już masz firmę to potrzebujesz z pewnością pieczątki, drukarki, komputera, telefonu, przydałby się długopis i segregator 
|
|
| Góra |
|
 |
|
TechMedia
|
Tytuł: Re: Czego firma potrzebuje? Napisane: 20 lip 2010, 15:55 |
|
|
|
A potem trzeba zainwestować w reklamę. Samemu, wspólnie z firmami pomagającymi w promocji lub zlecić firmie, która zajmie się wszystkim. Bo dobry biznes to jedno a reklama i przyciągniecie klientów to równie ważna rzecz.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Janina
|
Tytuł: Re: Czego firma potrzebuje? Napisane: 16 lis 2010, 19:48 |
|
|
|
Jak już będziesz miała pieczątkę, drukarkę, papier firmowy, to trzeba by było zająć się tym, co najważniejsze - Klientami. Bez nich żadna firma nie będzie działała. Ja jako formę promocji wykorzystałam portale społecznościowe i ofertę ratalnie.com. To było strzałem w dziesiątkę. Drobnostki też są ważne, ale przede wszystkim postaw na klientów, a tym samym promocję. Powodzenia!
|
|
| Góra |
|
 |
|
bhagyalakshmi
|
Tytuł: Re: Czego firma potrzebuje? Napisane: 28 paź 2011, 20:35 |
|
|
A jak już zdobędziesz klientów, to musisz zadbac, żeby Twoja firma miło im się kojarzyła i chętnie wracali. Oprócz wysokiej jakości usług, warto też zainwestowac w różne drobiazgi i gadżety z logo firmy. Grawerowane długopisy, kalendarze... Firma AMB, u której zamawiałaś pieczątkę specjalizuje się również w tym i z tych usług ostatnio skorzystałam, natchniona kilkoma pozytywnymi opiniami. Przejrzyj jeszcze raz ofertę, może coś ci podpasuje 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|