|
Teraz jest 18 maja 2012, 23:12
|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Alicja.Alicja
|
Tytuł: Nowa inwestycja na Żeraniu Napisane: 11 sie 2011, 13:22 |
|
|
|
Witam. Mam biuro na Pradze. Słyszałam o nowej inwestycji biurowej tworzonej na Żeraniu. Planuję przenieść tam swoje biuro. Ktoś słyszał o tej inwestycji ? Dodatkowo powstaje inwestycja drogowa, dzięki której będzie lepszy dojazd do tego miejsca. Bardzo interesują mnie eleganckie biura i jestem ciekawa czy ktoś z Was już coś wie na ten temat i jak zapatrujecie się na mój pomysł ?
|
|
| Góra |
|
 |
|
misiaczek14121
|
Tytuł: Re: Nowa inwestycja na Żeraniu Napisane: 13 sie 2011, 13:37 |
|
|
Znalazłam stronę o tej inwestycji http://www.biuro-hala.pl/ . I moim zdaniem wszystko wygląda bardzo obiecująco. Jeśli uważasz, że to pomoże lub poprawi jakość Twojemu biurze to jak najbardziej jestem za.
|
|
| Góra |
|
 |
|
murarz
|
Tytuł: Re: Nowa inwestycja na Żeraniu Napisane: 16 sie 2011, 23:53 |
|
|
|
Tak na Żeraniu zaczyna się robić atrakcyjnie, jak tą trasę zrobią to naprawdę będzie nieźle. A od ilu metrów wynajmują?
|
|
| Góra |
|
 |
|
inweston
|
Tytuł: Re: Nowa inwestycja na Żeraniu Napisane: 17 sie 2011, 14:55 |
|
|
|
Z tego, co sprawdzałem to od 80 mkw, więc oferta wydaje mi się, że jest atrakcyjna. Sam zastanawiam się nad przeniesieniem biura i wydaje mi się, że tego typu biurowiec jest jednym z lepszych tworzonych w Warszawie i okolicach.
|
|
| Góra |
|
 |
|
dariiiusz
|
Tytuł: Re: Nowa inwestycja na Żeraniu Napisane: 21 sie 2011, 18:59 |
|
|
|
80 mkw to niewielka powierzchnia idealnie nadająca się dla małej firmy. Dobrze, że w Business Parku na Marywilskiej znajdziemy również mniejsze powierzchnie biurowe i nie dyskryminuje się mniejszych firm, które również zasługują na podobne udogodnienia jakie posiadają w biurowcach duże korporacje.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Kawosz
|
Tytuł: Re: Nowa inwestycja na Żeraniu Napisane: 24 wrz 2011, 20:04 |
|
|
|
Zgadza się Dariusz taka powierzchnia w zupełności wystarczy. Kurde ale podoba mi się ten Business Park. Widać, że stworzony został dla firm z prawdziwego zdarzenia. Bardzo dobrze, że posiada świetną infrastrukturę. To duża zaleta.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|