|
Teraz jest 18 maja 2012, 23:14
|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
MariaJaworska
|
Tytuł: Programy do prowadzenia własnej firmy Napisane: 04 mar 2011, 21:39 |
|
|
|
Witam, chciałabym Państwu polecić super programy do prowadzenia firmy a słuzących do prognozowania, ocen inwestycji i analiz finansowych. Mowa tu o : Analiza Finansowa w Excelu, Prognoza Finansowa w Excelu, Pełna Księgowość-wersja dla Windows oraz do fakturowania dodatkowo używam Faktury Express 6 2010. Super w użytkowaniu, bardzo łatwe w obsludze, więc poradzi sobie z tym nawet początkujący biznesmen albo bizneswoman. Poza tym plusem jest to, że można je zamowic w jednej chwili, a za moment mamy to już na dysku. Bez żadnych dostaw, czekania na kuriera - 15 minut i aplikacje są nasze!!!! To bardzo ułatwia i przyspiesza sprawę. Ja zamawiałam na analizafinansowa.net Pozdrawiam Maria
|
|
| Góra |
|
 |
|
Olga
|
Tytuł: Re: Programy do prowadzenia własnej firmy Napisane: 20 paź 2011, 09:24 |
|
|
|
hmmm dla mnie zdecydowanie lepsze są programy online, kto przy dzisiejszym postępie kupuje jeszcze programy, które się nie "rozwijają";) To wszystko i znacznie więcej mam z wfirma.pl
|
|
| Góra |
|
 |
|
dorota123
|
Tytuł: Re: Programy do prowadzenia własnej firmy Napisane: 02 lis 2011, 17:29 |
|
|
U mnie w firmie korzysta się z oprogramowania ESME wszystko jest teraz bardziej zorganizowane i przejrzyste, zadania rozdane, klienci powierzeni i każdy wie co i kiedy ma zrobić, oprogramowanie jest darmowe przez pierwsze trzy miesiące http://www.esme.pl/
|
|
| Góra |
|
 |
|
raulq7
|
Tytuł: Re: Programy do prowadzenia własnej firmy Napisane: 11 sty 2012, 09:43 |
|
|
A czy korzystaliście może z aplikacji do zarządzania organizacją pracy oferowanej przez TASKBEAT ?
|
|
| Góra |
|
 |
|
1alicja
|
Tytuł: Re: Programy do prowadzenia własnej firmy Napisane: 31 sty 2012, 20:07 |
|
|
potwierdzam zdanie doroty123. w mojej firmie też korzysta się z http://www.esme.pl ludziom lepiej sie pracuje, część roboty robi za nich program;)
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|