|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
darful
|
Tytuł: Reklama firmy,skutecznie ale niskim kosztem Napisane: 21 mar 2011, 12:49 |
|
|
|
Znalazłem niedawno firmę,która zajmuje się grawerowaniem na rożnego typu przedmiotach,czyli jest możliwość zamieszenia logo firmy na trwałym materiale nie dużym kosztem -co o tym sądzicie ? Jaki produkt grawerowany najlepiej nadaje się do umieszczenia logo i informacji o firmie ?
Do wyboru są m.innymi :
długopisy,zegary,parasole,torby,artykuły domowe,latarki, zapalniczki
_________________ konta,kredyt,lokaty -bez wizyty w banku ! http://www.openfinanse.24i7.pl
|
|
| Góra |
|
 |
|
raulq7
|
Tytuł: Re: Reklama firmy,skutecznie ale niskim kosztem Napisane: 28 maja 2011, 15:38 |
|
|
Szczerze powiedziawszy wątpię czy była by to tania i skuteczna oferta reklamy w przełożeniu na efektywność jej działania. Jeżeli zależy Ci na skutecznej i taniej reklamie radziłbym się skupić na internecie. Np. na kampanii Adwords, która odpowiednio targetowana może przynieść dobre efekty. Warto na samym początku skorzystać ze specjalnego kuponu googla obniżającego koszty reklamy, który w ten sposób reklamuje swoje usługi. Możesz go zdobyć m.in tutaj http://www.kupony24.net/
|
|
| Góra |
|
 |
|
tomi77
|
Tytuł: Re: Reklama firmy,skutecznie ale niskim kosztem Napisane: 20 lip 2011, 13:42 |
|
|
|
ja też nie wierzę w skuteczność tego typu reklamy, a czym w ogóle zajmuje się Twoja firma ?
|
|
| Góra |
|
 |
|
Mojito
|
Tytuł: Re: Reklama firmy,skutecznie ale niskim kosztem Napisane: 22 lip 2011, 14:28 |
|
|
darful napisał(a): Znalazłem niedawno firmę,która zajmuje się grawerowaniem na rożnego typu przedmiotach,czyli jest możliwość zamieszenia logo firmy na trwałym materiale nie dużym kosztem -co o tym sądzicie ? Jaki produkt grawerowany najlepiej nadaje się do umieszczenia logo i informacji o firmie ?
Do wyboru są m.innymi :
długopisy,zegary,parasole,torby,artykuły domowe,latarki, zapalniczki Grawerowanie, piaskowanie tylko na eleganckich przedmiotach. Nie wyobrażam sobie przedmiotów codziennego użytku domowego z grawerem  . Poza tym duża część znanych mi i firm zaczyna odchodzić od typowych gadżetów: kubki, zegary, parasolki. Częściej dawane są pendrive-y, artykuły komputerowe, a na tych się nie wykonuje grawerów.
|
|
| Góra |
|
 |
|
sirius
|
Tytuł: Re: Reklama firmy,skutecznie ale niskim kosztem Napisane: 22 lip 2011, 14:33 |
|
|
Ja mam wygrawerowanego pendrive'a jednej firmy. Rzecz przydatna i często używana 
|
|
| Góra |
|
 |
|
dorota123
|
Tytuł: Re: Reklama firmy,skutecznie ale niskim kosztem Napisane: 16 paź 2011, 13:02 |
|
|
Jeśli chodzi o grawerowanie to polecam amb korzystam z ich oferty przy grawerowaniu długopisów przesyłam link http://www.amb.net.pl/grawerowanie.php, rzeczywiście to skuteczna i tania reklama 
|
|
| Góra |
|
 |
|
darful
|
Tytuł: Re: Reklama firmy,skutecznie ale niskim kosztem Napisane: 19 paź 2011, 15:48 |
|
|
|
| Góra |
|
 |
|
Gass
|
Tytuł: Re: Reklama firmy,skutecznie ale niskim kosztem Napisane: 23 lut 2012, 22:51 |
|
|
|
Myślę, że grawerowanie nie jest dobrym pomysłem, polecałbym skupić się na internecie w większości branż to podstawa, a skuteczna reklama może być stosunkowo tania.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Sampan
|
Tytuł: Re: Reklama firmy,skutecznie ale niskim kosztem Napisane: 28 lut 2012, 17:12 |
|
|
|
Grawer nadaje się na prezenty dla klientów, ale tych zamożnych wartościowych. W innych przypadkach grawer sprawdza się jako prezent urodzinowy czy imieninowy. Sam kiedyś dałem pióro z grawerem i był to oryginalny pomysł.
Teraz modne są grawery na obudowach smartfonów, ale czy to jeszcze grawer na plastykowej obudowie?
_________________ Zlecenia Ogłoszenia
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|