|
Teraz jest 21 maja 2012, 20:17
|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
tadek8826
|
Tytuł: Agencja Reklamowa Napisane: 24 mar 2011, 12:32 |
|
|
|
Chce zalozyc agencje reklamowa ktora bedzie zajmowac sie reklama duzej ulicy w danym miescie<gazetka reklamowa strona ulicy, facebook nasza klasa itp. >Bede sie utrzymywal z abonamentu miesiecznego za strone i modulów ktore beda wykupowane w gazetce. Mam prozbe czy ten interes jest dobry? czy znasz moze jakas drukarnie tanie? prosze o wszelka pomoc. Jak zaczac?
|
|
| Góra |
|
 |
|
tadek8826
|
Tytuł: Re: Agencja Reklamowa Napisane: 24 mar 2011, 12:50 |
|
|
|
Tak juz to zrobilem,ale im dluzej szukam tym znajduje taniej. Mam jeszcze znajomego który pracuje w drukarni i moze uda mi sie wynegocjowac jakis rabat,Planuje zaczac dzialania w Bielsku Bialej. Chce reklamowac tylko jedna ulice,bede zachecal klientow tym ze skladaja sie na duza reklame malymi sumami. I ze jest to reklama gdzie klient reklamowany jest nie tylko w gazetce ale rowniez np facebook i strona ulicy.W Poniedzialek robie ankiete po tych firmach czy byli by zainteresowani i czego oczekuja, Potem list informujacy do kazdej firmy i zbieranie nr klientow.Po tym mam zamiar umawiac sie indiwidualnie z kazdym z nich i strac sie zachecic. Mam grafika komputerowego ktory zrobi wszystkie projekty razem ze strona i gazetka , ale najwazniejsza jest cena druku. Kolportarz gazetek bedzie na mojej glowie i kolegii. Wiec dodatkowy atut ze bedzie to dobrze zrobione. kazda firma tez otrzma naklejke na dzwi gdzie bedie logo mojej firmy.
|
|
| Góra |
|
 |
|
tadek8826
|
Tytuł: Re: Agencja Reklamowa Napisane: 24 mar 2011, 12:57 |
|
|
|
A czy inwestowac w naklad wiekszy czy w jakosc gazetki?? co mozna wstawic zeby uatrakcyjnic taka gazetke? Czy firmy chca zeby w takiej gazetce byl konkurs w ktorym mozna wygrac np kolacje w danej knajpie??
|
|
| Góra |
|
 |
|
tadek8826
|
Tytuł: Re: Agencja Reklamowa Napisane: 24 mar 2011, 12:59 |
|
|
|
CZy mozna starac sie o jakas dotacje na taki typ dzialalnosci??
|
|
| Góra |
|
 |
|
wakan
|
Tytuł: Re: Agencja Reklamowa Napisane: 03 kwi 2011, 15:02 |
|
|
|
To chyba firmy musisz sie spytać, czy chcą.
|
|
| Góra |
|
 |
|
raulq7
|
Tytuł: Re: Agencja Reklamowa Napisane: 28 maja 2011, 15:41 |
|
|
|
Reklama w formie ulicy jako całości i dopiero później podmiotów na niej działających ? Jakoś tego nie widze ;/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Account
|
Tytuł: Re: Agencja Reklamowa Napisane: 30 maja 2011, 10:48 |
|
|
|
Witam Wszystkich na forum. Jeżeli mowa o dofinansowaniu,to najlepiej będzie jeżeli dowiesz się szczegółów w odpowiednich instytucjach. Wg mnie pomysł nie jest zły,ale chcesz się utrzymywać z samego abonamentu miesięcznego?
Pozdrawiam account-pl.eu
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|