|
Teraz jest 21 maja 2012, 20:22
|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
| Autor |
Wiadomość |
|
Account
|
Tytuł: Re: Import z Chin Napisane: 30 maja 2011, 10:50 |
|
|
|
Ja też znam takie osoby i całkiem nieźle sobie radzą. Z tym ze mają już swoich dostawców i kontakty,wiec to raczej zamknięta ścieżka. Z Chin możesz eksportować niemal wszystko,wiec wybór jest szeroki. Najlepiej trafić na coś co można lepiej sprzedac u nas w kraju.
Pozdrawiam account-pl.eu
|
|
| Góra |
|
 |
|
beatka2
|
Tytuł: Re: Import z Chin Napisane: 01 cze 2011, 08:49 |
|
|
|
Witam Jestem zainteresowana importem z chin, ale narazie to jak najmniejszych ilosci a potem ilosci beda hurtwe. Interesuje mnie wszystko, wiec z kazdej oferty bede zadowolona. Czekam na powazne oferty
|
|
| Góra |
|
 |
|
sirius
|
Tytuł: Re: Import z Chin Napisane: 06 cze 2011, 11:47 |
|
|
|
Przyznam, że sam tytuł jest intrygujący, ale jeśli ktoś ma w planach importy to faktycznie może być to dla niego przydatna lektura. Ja się tym nie interesowałem, więc też nie szukałem poradników. Ale gdybym miał takie plany to pewnie bym po coś takiego sięgnął.
|
|
| Góra |
|
 |
|
mateo_220
|
Tytuł: Re: Import z Chin Napisane: 29 sie 2011, 10:50 |
|
|
|
trzeba zwracać uwagę od kogo się zamawia i obecnie jeśli zamawia się coś z zagranicy trzeba mieć numer EORI. Nie koniecznie są to buble, popatrzmy na ilość przedmiotów w domu które są Made in China nie koniecznie ubrań.
|
|
| Góra |
|
 |
|
MariuszB
|
Tytuł: Re: Import z Chin Napisane: 24 lis 2011, 20:49 |
|
|
|
Chiny czyli praca masowa czyli niedokładność czyli słaby towar. Takie mam zdanie wiem że dużo ludzi kupuje taki towar i jest pomysłem ściąganie go do Polski, ale ja tego nie kupuje.
|
|
| Góra |
|
 |