| Autor |
Wiadomość |
|
sigma
|
Tytuł: Re: Zarabianie na swoich pasjach? Napisane: 17 maja 2011, 11:40 |
|
|
|
| Góra |
|
 |
|
1alicja
|
Tytuł: Re: Zarabianie na swoich pasjach? Napisane: 05 cze 2011, 02:45 |
|
|
|
pewnie, że się da, ja np. mam własnego bloga, zarabiam na reklamach na nim zamieszczanych, a dodatkowo wprowadzam opłaty sms premium np. za treści archiwalne, Justpay mi to wszystko organizuje, nie musze do tego nic dopłacać, moge sie po prostu oddawać swoim pasjom i dodawać regularnie wpisy, łącze przyjemne z pożytecznym
|
|
| Góra |
|
 |
|
sirius
|
Tytuł: Re: Zarabianie na swoich pasjach? Napisane: 06 cze 2011, 11:44 |
|
|
Mnie się jeszcze nie udało zarobić na swoich pasjach, ale moim planem jest zarobienie na czymś innym, by potem móc realizować pasję. Obawiam się, że zarabianie tylko na pasji, może spowodować, że dana czynność nie będzie już dawać takiej radości i satysfakcji. Ale miło słyszeć, że niektórym się udaje 
|
|
| Góra |
|
 |
|
katrin
|
Tytuł: Re: Zarabianie na swoich pasjach? Napisane: 05 lip 2011, 13:24 |
|
|
|
Moja koleżanka od dwóch lat robi sama biżuterię i ma swoje stoisko w centrum handlowym całkiem nieźle jej idzie ten interes
|
|
| Góra |
|
 |
|
Mojito
|
Tytuł: Re: Zarabianie na swoich pasjach? Napisane: 11 lip 2011, 14:39 |
|
|
milhels napisał(a): Czy komuś udało się połączyć przyjemne z pożytecznym? Myślicie, że da się zarabiać na swoich pasjach? Jeśli się wam udało to podzielcie się swoimi pomysłami!  Myślę, że dzięki pasji można dobrze zarobić. Wtedy praca nie jest ciężarem tylko przyjemnością. Człowiek staje się kreatywny, to co wydaje się pozornie przeszkodą dla pasjonata staje się szansą. Waże, żeby ta pasja/hobby dała się łatwo wpasować w odpowiednią niszę rynkową.
|
|
| Góra |
|
 |
|
mkrawczykowski
|
Tytuł: Re: Zarabianie na swoich pasjach? Napisane: 22 paź 2011, 09:10 |
|
|
Ja robię coś, co jest moją pasją. I wiecie co? Lubię poniedziałki! A gdy wstaję rano, to nie pojawiają się myśli "łeee, znowu muszę robić to i tamto", tylko "cholera, szybko trzeba śniadanie zjeść i do roboty, bo dużo fajnych rzeczy jest do zrobienia!"  Ale ja jestem młody, głupi i się nie znam.
_________________ Mam prośbę do internautów - wypełnijcie, proszę, taką krótką ankietę: http://emarketing.krawczykowski.net.pl/ankieta/
Dla szukających pomysłu na biznes: http://pomysl-na-biznes.krawczykowski.net.pl/
|
|
| Góra |
|
 |
|
grelka32
|
Tytuł: Re: Zarabianie na swoich pasjach? Napisane: 29 paź 2011, 16:55 |
|
|
|
Trzy obrazy w miesiącu to prawie linia produkcyjna,a obrazy chyba kalkowane bo nie widzę innej opcji.Wenę tworczą pewnie zamawiają na Allegro.
|
|
| Góra |
|
 |
|
sambo81
|
Tytuł: Re: Zarabianie na swoich pasjach? Napisane: 11 lis 2011, 00:15 |
|
|
|
Jeszcze jakiś czas temu tworzenie biżuterii było całkiem opłacalne, ale teraz chyba trzeba wejść z naprawdę dobrym pomysłem. Przy tej konkurencji...
|
|
| Góra |
|
 |
|
Oleeek31
|
Tytuł: Re: Zarabianie na swoich pasjach? Napisane: 28 gru 2011, 18:12 |
|
|
|
Z drugiej strony na biżuterię zawsze będzie w jakimś stopniu zapotrzebowanie, głównie wśród kobiet. To jest chyba najbardziej uniwersalny prezent.
|
|
| Góra |
|
 |
|
karski
|
Tytuł: Re: Zarabianie na swoich pasjach? Napisane: 26 sty 2012, 10:28 |
|
|
|
| Góra |
|
 |
|
ochkamil
|
Tytuł: Re: Zarabianie na swoich pasjach? Napisane: 01 lut 2012, 14:45 |
|
|
Ależ oczywiście, że się da!! To biznes marzenie moim zdaniem! Robisz to, co lubisz i dostajesz za to kasę! Moja żona uwielbia ciuchy i szyć, dlatego postanowiła założyć sobie sklep z wyszukanymi ubraniami, w którym oferuje również przeróbki. Biznes prowadzi z ogromną przyjemnością, ma wiele klientek, które dostrzegły jej umiejętności i chętnie płacą 
|
|
| Góra |
|
 |