wakan napisał(a):
No na mercedesa to w ten sposób sie szybko nie zapracuje

Chyba, ze na zdezelowana beczke...
Jeżeli interesuje cię zdezelowana beczka to pewnie na nią zarobisz. Jeżeli myślisz o nowej C klasie to przy wyborze dobrej firmy, i dostosowaniu produktu tak by z czystym sumieniem móc go sprzedawać to po około 2 latach intensywnej pracy można sobie pozwolić na nową lub roczną C klasę (przy zarobkach 10-15 tysięcy miesięcznie).
Bankier napisał(a):
miałem okazję być w jednej takiej firmie...na początku super wrażenie ale później zdajesz sobie sprawę że jesteś w sekcie i trzeba szybko uciekać
Jeżeli zaczniesz działać z niewłaściwą firmą to jej strategie mogą, rzeczywiście przypominać sekciarskie zagrania.
Bankier napisał(a):
miałem okazję być w jednej takiej firmie...na początku super wrażenie ale później zdajesz sobie sprawę że jesteś w sekcie i trzeba szybko uciekać
Z tego co wiem Fm to bardzo solidna polska firma MLM. Pomimo, że nie współpracuję z tą firmą to wiem, że liderzy otrzymują za osiągnięcie Mercedesy często te sygnowane znaczkiem AMG, a nie znakiem "beczki".
Co do piramid - to podobno w Gizie mają niezłe no i oczywiście w naszym rządzie, natomiast struktura marketingu sieciowego bardziej przypomina strukturą drzewa nie zaś piramidy.
Pozdrawiam
http://www.NetworkBlog.pl